Clock
 Rozen
Startpagina maken Gratis website Make a startpage

Rozen

Datum en tijd

Datum & tijd

zondag 25 maart

Reclame

Reclame

Uw advertentie ook hier?

Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Klik hier

Tuinman nodig?

Goedkoop en snel uw tuin laten onderhouden door onze vakkundige tuinmannen.

DeTuinmannen.nl

Nieuws

Nieuws

Zoek met Google

Zoek met Google

Het weer

Het weer

Online radio

Online radio

Kwekerijen, telers en verkooppunten van rozen, maar ook websites en nuttige links, bloemen startpagina, alles over bloemen, planten, bloemenwinkels en kwekers.

rozen, informatie over de roos

Belle Epoque Rozenkwekerijen Belle Epoque Rozenkwekerijen
Rozenkwekerij: U kunt online in onze rozencatalogus zoeken en jaarrond bestellen. In oktober/november start de levering van rozen uit de vollegrond en is het hele assortiment leverbaar (zolang de voorraad strekt).
http://www.belle-epoque.nl/

De Ruiter Rozen De Ruiter Rozen
Welkom in de dynamische wereld van snijbloemen (rozen) en potplanten.
http://www.deruiter.com/

Four Seasons Quality Four Seasons Quality
FSQ is, sinds de start, een begrip in de rozenwereld als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid. De rozen uit Ecuador die onder condities van FSQ geteeld zijn, worden geconditioneerd met directe vluchten naar Nederland gevlogen.
http://www.fsq.nl/

Rozen Rozen
JAN SPEK ROZEN is ťťn van de oudste rozenbedrijven ter wereld. Een familiebedrijf dat door al die jaren (sinds de oprichting in 1890!) een geweldig goede en vooral betrouwbare naam in zowel de nationale als internationale rozenwereld heeft opgebouwd. En dat geldt voor prachtige soorten tuinrozen in alle kleuren en groepen, geschikt voor allerlei tuinen en plantsoenen als ook voor de snijrozenteelt waar ook ter wereld.
http://www.rozen.com/

Rozengroothandel Rozengroothandel
F.J. Zandbergen & Zn is al vele jaren een begrip in de rozenwereld als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid.
http://www.fjzandbergen.nl/

Van Kleef Roses Van Kleef Roses
Van Kleef Roses is een top rozenveredelingsbedrijf dat actief is in Europa en Oost Afrika is met vestigingen in Nederland, Kenia, EthiopiŽ en IsraŽl. Van Kleef Roses levert variŽteiten aan telers op de belangrijkste internationale markten. Rassen van Van Kleef Roses staan voor goede productie, sterke stelen, elegantie en mooie kleuren.
http://www.vankleef.nl/

Van den Berg Roses Van den Berg Roses
Rozenkwekerij, kweken van rozen
http://www.vandenbergroses.com/

Nederlandse Rozenvereniging Nederlandse Rozenvereniging
Voor liefhebbers van rozen in al hun soorten, die er alles over willen weten, ook de verzorging en tevens tuinen, rosaria en kwekers in binnen- en buitenland willen bezoeken
http://www.rozenvereniging.nl/

Royal Roses Royal Roses
Royal Roses - The Natural Professional in Rozen. In 2008 zullen naast de grootbloemige cultivars ook pioenrozen worden verkocht in de maanden mei en juni. Onderaan deze pagina zijn de soorten te vinden die aangevoerd gaan worden.
http://royalroses.nl

Rozenrijk Rozenrijk
Wij zijn specialist in tuinrozen. Gedeeltelijk kweken wij onze rozen zelf. Verder werken we nauw samen met andere kundige en betrouwbare rozenbedrijven.
http://www.rozenrijk.nl/

Rosa Plaza Rosa Plaza
De rozen van Rosa Plaza worden aangevoerd op Bloemenveiling Floraholland Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg, VON, Vleuten en Landgard in Herongen (Duitsland). Gezamenlijk telen wij op 60 hectare verschillende rozensoorten, die herkenbaar aan het goud groene Rosa Plaza folie (uitsluitend voor Hollandse rozen) op de markt worden gezet. Sinds 2007 zijn er ook rozen uit EthiopiŽ verkrijgbaar onder het merk van Rosa Plaza en die zijn herkenbaar aan het zwart witte Rosa Plaza folie.
http://www.rosaplaza.nl/

Zuurbier & Co Zuurbier & Co
Zuurbier & Co is de grootste snijrozen producent van Nederland. Zuurbier & Co heeft daarnaast een unieke, ultramoderne rozenkwekerij in Kenia.
http://www.zuurbierrozen.com/

Stamrozen Stamrozen
Onze Kordana stamrozen zijn speciale miniatuurrozen die ontwikkeld zijn voor het gebruik in woonruimten. Ze zijn daarnaast ook uitstekend geschikt voor de tuin, denk aan terras- balkon- en bakbeplanting. Onze stamrozen zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange houdbaarheid. Wij leveren 5 kleuren, dus voor iedere smaak is er wel iets bij!
http://www.stamrozen.com/nl/

Wings Roses Wings Roses
Passion is een rode grootbloemige roos die op de Nederlandse veilingen de grootste aanvoer heeft. Ook het aantal hectare waarop Passion wordt geteeld is zeer groot. De lengte van de roos varieert van 40 tot 90 cm. Afhankelijk van de teeltwijze kunnen er tussen de 220 en 280 stuks rozen per m≤ geknipt worden.
http://www.wingsroses.nl/

Keijsers rozenkwekerij Keijsers rozenkwekerij
Deze worden dagelijks geknipt, en zijn daarom dagelijks vers in de winkel te koop. We telen de volgende rassen: Rood: Valentino Wit: Avalanche Geel: Brasil Oker geel: Radio Zalm roze: Isis
http://www.rozenkwekerijkeijsers.nl/

Javeba Rozen Javeba Rozen
Rozenkwekerij Javeba Rozen Baarlo.Javeba Rozen is een kwekerij die gespecialiseerd is in het telen van topkwaliteit rozen.
http://www.javebarozen.nl/

Rozenkwekerij Van der Woning Rozenkwekerij Van der Woning
Reeds aangeplante rozen zijn o.a.: Rosa canina, Rosa glauca, Rosa multiflora, Rosa nitida, Rosa pimpinellifolia, Rosa Dagmar Hastrup, Rosa Roseraie de l\'Hay, Rosa rubiginosa, Rosa Moyesii en Rosa rugosa.
http://www.rozenkwekerij.com/rozen/

Porta Nova Porta Nova
Porta Nova is een rozenkwekerij die zich heeft gespecialiseerd in het kweken van rode rozen van topkwaliteit.
http://www.portanova.nl/

Wim Ammerlaan Rozen Wim Ammerlaan Rozen
Wim Ammerlaan Rozen is een moderne rozenkwekerij aan de lavendelweg in Rijsenhout. Al vanaf 1980 telen wij hier rozen. Op dit moment telen wij op 1,6 hectare de donker roze roos Aqua!.
http://www.wimammerlaanrozen.nl/

Baarenburg Rozenkwekerij Baarenburg Rozenkwekerij
Rozenkwekerij, kweken van rozen.
http://www.baarenburg.nl/

Roos versturen Roos versturen
Rozen worden al sinds eeuwen bejubeld om hun schoonheid. Al duizenden jaren geleden werden bepaalde soorten geteeld in China en Afrika. De Grieken, Romeinen en Egyptenaren waren allen bekend met de roos en gebruikten ze voor rituelen en er werden tempels en paleizen mee versierd.
http://www.verstuureenroos.nl/

Meijer roses Meijer roses
Welkom op de site van Meijer roses. Meijer roses is een moderne rozenkwekerij die zich heeft gespecialiseerd in het telen van groot-bloemige rozen van super kwaliteit. Op de site vindt u allerlei informatie over Meijer Roses, de rozen zelf en de verwerking van de rozen op het bedrijf.
http://www.meijerroses.com

Het Roozenhuy Het Roozenhuy
Een historische plek waar het leven al meer dan een eeuw om Rozen draait. vergaderen brabant Een plek om ondergedompeld te raken in het Rozengevoel. Een plek waar u kunt ontspannen, leren en uw zintuigen de kost kunt geven in een nostalgische sfeer. U vindt bij ons alle mogelijke Rozen maar ook Rozenproducten en Rozencadeaus. U kunt ons Rozenmuseum bekijken of een drankje nuttigen, met Rozengebak natuurlijk, met uitzicht op onze Rozentuin. U kunt bij ons in alle rust vergaderen of terecht voor gedegen kennis over Rozen. U kunt samen met ons aan het werk, om iets leuks te leren zowel op het gebied van koken of van groendecoratie en Ėverzorging, waarbij Rozen uiteraard aan bod komen.
http://www.hetroozenhuys.nl/

Rozentaart Rozentaart
Rozenkwekerij Keijsers - Rozentaart. Rozen in een taartvorm. Geweldig om te geven. Verrassend om te krijgen
http://www.rozentaart.nl/

Uw website hierbij?

Leningen vergelijken

bloemen TERUG naar de hoofdpagina!

Copyrights 2006 - 2018 www.winkelcentro.nl - Alle rechten voorbehouden