Clock
 Open tuinen
Gratis website maken Gratis webpagina Free startpage

Open tuinen

Datum en tijd

Datum & tijd

zondag 25 maart

Reclame

Reclame

Uw advertentie ook hier?

Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Klik hier

Tuinman nodig?

Goedkoop en snel uw tuin laten onderhouden door onze vakkundige tuinmannen.

DeTuinmannen.nl

Nieuws

Nieuws

Zoek met Google

Zoek met Google

Het weer

Het weer

Online radio

Online radio

Open tuinen in Nederland op thema, provincie en land, bloemen startpagina, alles over bloemen, planten, bloemenwinkels en kwekers.

open tuin

Rotsplanten en alpenplanten Rotsplanten en alpenplanten
Wij leveren rotsplanten en opgemaakte schalen aan particulieren en aan de groothandel. Graag nodigen wij u uit een bezoek te brengen aan onze kwekerij. Bij onze kwekerij hebben wij een prachtige rotstuin aangelegd, deze is zeer de moeite van het bekijken waard. U kunt door het bezichtigen van onze rotstuin ideeŽn op doen voor uw eigen tuin.
http://www.degentiaan.com/

Zelfpluktuin Zelfpluktuin
In de Zelfpluktuin op Texel kunt u uw eigen fruit en bloemen plukken. Het is een leuk dagje uit voor het hele gezin.
http://www.zelfpluktuin.info/

Parkhof Swalmen Parkhof Swalmen
Aan de Beeselseweg in Swalmen ligt onze tuin, Parkhof Swalmen. Toen we ons huis in 1987 kochten, zijn we meteen begonnen met het opknappen van de tuin. Inmiddels bevat onze tuin vijf vijvers, tientallen rozensoorten en vele vaste planten.
http://www.parkhofswalmen.nl/

Paleis Het Loo Paleis Het Loo
Kenmerkend voor de zogenaamde formele tuin in de 17de eeuw is de strakke symmetrische aanleg. Zo ook op Paleis Het Loo. Rond de middenas is een aantal bloemperken (broderieparterres) gegroepeerd, ingevuld met geschoren buxushaagjes in decoratieve patronen. De randen (rabatten) zijn opgevuld met een keur aan vaste en ťťnjarige bloemen en planten, afgewisseld door in model geknipte jeneverbesstruiken, zo kenmerkend voor de Veluwe. De vaak zeldzame gewassen werden door de West-Indische en Oost-Indische CompagnieŽn van heinde en ver voor Willem III en Mary II meegebracht. De opzet van een tuin als deze moet worden gezien als een per seizoen wisselende bloemen- en plantententoonstelling. Vandaar ook dat de bloemen niet groepsgewijs maar individueel zijn aangeplant, om elke soort goed uit te laten komen. Opzij van het paleis bevinden zich de privť-tuinen van Willem III en Mary II: de Konings- en Koninginnetuin. In die van Mary staat tussen mei en oktober een belangrijke collectie eeuwenoude citrusbomen in kuipen opgesteld, waarvan de bloeiwijze, oranjeappels en oranjebloesem, symbool staat voor het gelijknamige Huis van Oranje.
http://www.paleishetloo.nl/templates/frontpage/page.asp

Open tuin Klein Knoevenoord Open tuin Klein Knoevenoord
Liefhebbers van vijvers, tuinen, natuurwandelingen, bos, planten of stilte:
http://www.kleinknoevenoord.nl/

Bloemenpluktuin Bloemenpluktuin
U vindt hier alle informatie over het plukken van boeketten, het houden van kinderpartijtjes, bestellingen en onze openingstijden.
http://www.bloemenpluktuin.com/

Uw website hierbij?

Lening afsluiten

bloemen TERUG naar de hoofdpagina!

Copyrights 2006 - 2018 www.winkelcentro.nl - Alle rechten voorbehouden