Clock
 Droogbloemen
Gratis website Startpagina maken Free startpage

Droogbloemen

Datum en tijd

Datum & tijd

zondag 25 maart

Reclame

Reclame

Tuinman nodig?

Goedkoop en snel uw tuin laten onderhouden door onze vakkundige tuinmannen.

DeTuinmannen.nl

Uw advertentie ook hier?

Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Klik hier

Nieuws

Nieuws

Zoek met Google

Zoek met Google

Het weer

Het weer

Online radio

Online radio

Links naar droogbloemen, maar ook informatie over droogbloemen, bloemen startpagina, alles over bloemen, planten, bloemenwinkels en kwekers.

droogbloem en droogbloemen

Decofleur Decofleur
Decofleur is opgericht in 1981 en begon met het drogen van bloemen. Droogbloemen zijn, anders dan de naam doet vermoeden, meer dan alleen gedroogde bloemen. Het is een verzamelnaam geworden voor natuurlijke, gedroogde decoraties afkomstig uit de hele wereld. Dit varieert van sierbloemen tot graansoorten, maar in jargon worden hier bijvoorbeeld ook dennenappels en zaaddozen van lotussen mee bedoeld. Een betere naam zou droogdecoraties zijn. Droogbloemen zijn ideaal om te verwerken in compositities en boeketten. Niet alleen omdat de meeste producten eenvoudig zijn bij te knippen of kleuren, maar ook omdat u hiervan vele malen langer plezier zult hebben dan verse bloemen.
http://www.decofleur.com/

Carlo Slegers Droogbloemen Carlo Slegers Droogbloemen
Welkom op de website van Carlo Slegers Droogbloemen, voor al uw droogbloemarrangementen, decoratieartikelen, keramiek, glas, rietwerk, etc.
http://www.carloslegers.nl/

Florahill Droogbloemen Florahill Droogbloemen
Florahill is opgericht in 1990 en legt zich toe op het verbouwen, drogen en kleuren van bloemen. De meeste producten verbouwen we zelf en een klein deel wordt uitbesteedt aan telers bij ons in de buurt. In het voorjaar begint het zaaien van de eenjarige bloemsoorten en het scheuren van de nodige vaste planten. De drukke oogstperiode begint ongeveer half juni en loopt door tot de eerste week van september. In de nazomer en herfst worden de meeste bestellingen uitgeleverd. Tijdens de wintermaanden zijn we bezig met kleuren van droogbloemen, verzenden en de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. We proberen productie en verkoop zodanig op elkaar af te stemmen dat wij onze klanten elk jaar verse droogbloemen kunnen aanbieden.
http://www.florahill.nl/

Uw website hierbij?

Leningen vergelijken

bloemen TERUG naar de hoofdpagina!

Copyrights 2006 - 2018 www.winkelcentro.nl - Alle rechten voorbehouden